Per a particulars, autònoms i empreses

Lloguer de trasters i magatzems
a Sant Cugat del Vallès

PRIMER MES GRATIS

Informa't SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

HORARI D' ATENCIÓ
L-V 09-19h | S 10-14h

NUT © ACCÉS 24H
365 DIES A L' ANY

FEM MÉS GRAN EL TEU ESPAI
FEM QUE LA TEVA HISTÒRIA CREIXI

Necessito un traster a Sant Cugat del Vallès

Lloguer de trasters al municipi català Sant Cugat del Vallès o , amb accés 24 hores 365 dies a l'any. Si vius a la ciutat catalana i vols guanyar uns metres extra a la teva llar, tenim trasters des de 2 metres quadrats. Si necessites un magatzem a Sant Cugat del Vallès, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats.

NUT©

On
estem

On és Necessito un Traster a Sant Cugat del Vallès?
Avinguda de la Clota, 21, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

NUT©

NUT©

Que està inclòs

NUT©

01

ACCÉS 24H

02

LLOGUER SENSE PERMANÈNCIA

03

Lloguer de trasters sense fiança

SENSE FIANÇA

04

ACCÉS CÀRREGA I DESCÀRREGA

05

Lloguer de trasters de diverses mides

TRASTERS DE
TOTES LES MIDES

06

VIDEOVIGILÀNCIA, ALARMA I ASSEGURANÇA

07

Lloguer de trasters amb clau personal i intranferible

ACCÉS SEGUR AMB CODI

08

App NUT per a clients

APP NUT CLIENTES

Lloguer de trasters i magatzems a Sant Cugat del Vallès

És un local de 2 altures de 2.000 metres quadrats per guardar tot el que necessitis. Trasters des de 2 metres quadrats en endavant, passant per la majoria de mides, amb un accés 24 hores 365 dies a l'any per a tots els nostres clients. Comptem amb els últims sistemes en gravació, seguretat i vigilància, perquè les teves pertinences estiguin molt més segures.

Trasters i magatzems a Sant Cugat del Vallès per a empreses i autònoms

Per si això fos poc, t'oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu del teu magatzem. No et conformes amb un traster en un edifici sense seguretat ni garanties de cap tipus. Per a veïns del municipi català que necessitin uns metres extra a la seva llar, podràs guardar la bicicleta, l'arbre de nadal o els estris que no necessitis tenir a mà. Per a empreses, autònoms o comercials que necessitin un magatzem a Sant Cugat del Vallès podem oferir-li un lloc segur i còmode on guardar la seva eina de treball i estoc. Llàmans al telèfon d'informació gratuïta o escrius un email per a qualsevol cosa que necessitis.

NUT©

App exclusiva per a clients

NUT©

NUT©

Pressuposta el teu traster

NUT©

01

02

Pressupost per llogar el teu traster

NUT©

Contacta amb nosaltres

Llàmans o escríbens i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NUT©

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O també pots anomenar-nos gratis

Necessites ajuda?
Escaneja el codi