Per a particulars, autònoms i empreses

Lloguer de trasters i magatzems
a Gandia

PRIMER MES GRATIS

Informa't SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

HORARI D' ATENCIÓ
L-V 09-19h | S 10-14h

NUT © ACCÉS 24H
365 DIES A L' ANY

FEM MÉS GRAN EL TEU ESPAI
FEM QUE LA TEVA HISTÒRIA CREIXI

Necessito un traster a Gandia

Som la primera empresa de lloguer de trasters a Gandia. Amb un accés 24 hores 365 dies a l' any i pàrquing propi per a clients. Si ets un veí de Gandia i vols guanyar uns metres extra a la teua llar tenim trasters des de 100 metres. Per als autònoms tenim trasters a Gandia de fins a 10 metres quadrats.

NUT©

On
estem

Primera Seu de Necessito un Traster a Gandia.
Carrer Colón, 25, 46701 Gandia, València.

NUT©

NUT©

Que està inclòs

NUT©

01

ACCÉS 24H

02

LLOGUER SENSE PERMANÈNCIA

03

Lloguer de trasters sense fiança

SENSE FIANÇA

04

ACCÉS CÀRREGA I DESCÀRREGA

05

Lloguer de trasters de diverses mides

TRASTERS DE
TOTES LES MIDES

06

VIDEOVIGILÀNCIA, ALARMA I ASSEGURANÇA

07

Lloguer de trasters amb clau personal i intranferible

ACCÉS SEGUR AMB CODI

08

App NUT per a clients

APP NUT CLIENTES

Problemes d'espai?

Lloguer de trasters a Gandia. Ser els primers sempre és motiu d'orgull, i nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Gandia. Inaugurem la nostra delegació al Setembre del 2019.Estem situats al cèntric carrer Colon 25, 46701 Gandia ( el nostre local també dóna el carrer Sant Rafael, l'antiga N 332 ). Oferim lloguer de trasters a Gandia des d'1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per la majoria de mides.

Interior i passadissos dels trasters, guardamobles i magatzems de lloguer de Necessito un Traster. Contacta'ns.

Lloguer de trasters i magatzems a Gandia

Pots contractar el teu traster des d'un sol mes, sense fiances ,bestretes ni dreceres de cap mena. Per si això fos poc, tens un pàrquing propi per a clients, on aparcares a escassos metres del traster. El nostre centre compta amb un sistema d'accés exclusiu per a clients mitjançant empremta dactilar. Tenim els millors sistemes en seguretat i vigilància, a més d'oferir-te una assegurança gratuïta inclosa en el preu.

Trasters i magatzems a Gandia per a particulars

No et conformes amb un traster sense cap mena de seguretat , pel mateix preu doncs tenir un traster on les teves pertinences estiguin totalment segures. Si ets un veí de Gandia i vols guanyar uns metres extra a la teua llar tenim trasters de lloguer a Gandia des d'1 metre quadrat en endavant. Podràs guardar la teva bicicleta, esquís o el que necessitis.

Interior i passadissos dels trasters, guardamobles i magatzems de lloguer de Necessito un Traster. Contacta'ns.
Interior de Trasters en Lloguer de Necessito Un Traster.

Trasters i magatzems per a empreses i autònoms

Per a empreses i autònoms de Gandia ,podem oferir un traster de fins a 10 metres quadrats per guardar palets, eines o l'estoc de treball. Tenim carretons, transpalet i tot el necessari per fer més còmoda la teva estada. Llàmans al telèfon gratuït o escrius un email per a qualsevol dubte que tinguis.

NUT©

App exclusiva per a clients

NUT©

NUT©

Pressuposta el teu traster

NUT©

01

02

Pressupost per llogar el teu traster

NUT©

Contacta amb nosaltres

Llàmans o escríbens i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NUT©

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O també pots anomenar-nos gratis

Necessites ajuda?
Escaneja el codi