NUT©

FAQ

NUT©

El lloguer de trasters o Self storage és la versió moderna dels guardamobles tradicionals.

Espais totalment privats i independents, assegurances i vigilats, amb accés exclusiu 24 hores.

Trasters de totes les mides, des d'1 metre quadrat fins a 20 o 30 metres quadrats per emmagatzemar tot allò que ja no té lloc a casa.

Perquè som l'empresa de lloguer de trasters amb presència a més ciutats de tot Espanya.

Per la nostra experiència, perquè hem realitzat milers i milers de contractes amb clients. Ens agrada escoltar i parlar amb els nostres clients, veure les seves necessitats i anticipar-nos als seus problemes.

Perquè treballem amb contractes flexibles de mes en mes, sense més compromís.

Perquè no cobrem fiança ni exigim permanència.

Perquè oferim a tots els nostres clients una assegurança totalment gratuïta.

Perquè oferim un sistema d'accés exclusiu mitjançant codi personal a cada client.

I per si fos poc, perquè comptem amb els millors sistemes d'alarmes i videovigilància del mercat, que recorren cada mil·límetre de cada instal·lació de Necessito un Traster.

Escriu-vos a info@necesitountrastero.es

Llàmans al telèfon gratuït 900 811 646

Visítans en qualsevol de les nostres delegacions.

Per contractar un dels nostres trasters només necessitarem un DNI de la persona titular, un número de compte i les dades de contacte. I si és empresa amb les dades de la mateixa serà suficient.

Preparem el contracte i des del mateix dia podràs utilitzar el teu traster.

Els nostres contractes són sense permanència ni dreceres.

Simplement, abans de donar-te de baixa, hauràs d'avisar-nos amb 7 dies d'antelació a la seva data de venciment mensual, escrivint-nos a info@necesitountrastero.es o trucant-nos al telèfon gratuït 900 811 646.

La forma de pagament prioritària per a clients particulars és la targeta, funcionant com una subscripció de serveis que pots donar de baixa quan vulguis. També acceptem pagaments per rebut bancari.

Si pagues un any per anticipat pots pagar per transferència bancària dins dels 15 dies següents a l'inici del contracte.

Per a grans empreses podem cobrar mitjançant transferència bancària mensual, trimestral, semestral o anualment.

Els contractes són d' 1 mes automàticament renovats cada mes fins a la comunicació de baixa. Sempre de dia natural a dia natural: per exemple, si entres un dia 17, en el teu primer pagament t'estarem cobrant del 17 d'aquell mes al 16 del mes següent.

Els càrrecs a la targeta o els rebuts domiciliaris es carreguen des del mateix dia fins uns dies després de l' inici del contracte. I cada mes es repetirà el mateix dia de cobrament.

  • Productes peribles i semi-peribles.
  • Gèneres i objectes prohibits per la Llei o de procedència il·lícita.
  • Productes químics, explosius, tòxics o inflamables, així com gasos.
  • Animals, tant vius com morts.
  • Vehicles o bateries.
  • Armes o explosius.
  • Materials que puguin patir descomposició o causar danys a altres objectes, al propi traster o a altres trasters i clients.
  • Qualsevol altre objecte que, a criteri d' una persona mitjana, no pugui o no hagi de ser guardat en un traster.

Sí, pots condicionar i organitzar el teu traster com creguis convenient. Sempre que sigui una millora per a tu i no es malmetin les instal·lacions.

Sí, en el cas que vulguis ampliar el teu traster perquè se t'ha quedat petit, o per contra en vulguis un de més petit perquè et sobren metres, no hi ha cap problema. Només has de trucar-nos i comentar-nos què desitges i adaptarem un traster a les teves noves necessitats.

Per deixar-ho, simplement has d'avisar-nos amb 7 dies d'antelació a la seva data de venciment mensual, escrivint-nos a info@necesitountrastero.es o trucar-nos al telèfon gratuït 900 811 646.

Necessites ajuda?
Escaneja el codi