Per a particulars, autònoms i empreses

Lloguer de trasters
a Alcoi, Alacant

PRIMER MES GRATIS

Informa't SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

HORARI D' ATENCIÓ
L-V 09-19h | S 10-14h

NUT © ACCÉS 24H
365 DIES A L' ANY

FEM MÉS GRAN EL TEU ESPAI
FEM QUE LA TEVA HISTÒRIA CREIXI

Necessito un traster a Alcoi

Som la primera empresa de lloguer de trasters a Alcoi. Trasters al cèntric carrer oliver, des d'1 metre quadrat en endavant. Si ets un veí d'Alcoi i necessites uns metres extra a casa teva, podem ajudar-te. Contracta des d' 1 sol mes. Per a les empreses, autònoms i comercials podem ser el teu millor soci en logística a Alcoi.

NUT©

On
estem

Primera Seu de Necessito un Traster a Alcoi.
C/ Oliver, 35, 03802 Alcoi, Alacant.

NUT©

NUT©

Que està inclòs

NUT©

01

ACCÉS 24H

02

LLOGUER SENSE PERMANÈNCIA

03

Lloguer de trasters sense fiança

SENSE FIANÇA

04

ACCÉS CÀRREGA I DESCÀRREGA

05

Lloguer de trasters de diverses mides

TRASTERS DE
TOTES LES MIDES

06

VIDEOVIGILÀNCIA, ALARMA I ASSEGURANÇA

07

Lloguer de trasters amb clau personal i intranferible

ACCÉS SEGUR AMB CODI

08

App NUT per a clients

APP NUT CLIENTES

Trasters i magatzems a Alcoi per a particulars

Ser els primers sempre és un orgull, i aquesta vegada som la primera empresa de lloguer de trasters a Alcoi. Estem situats al cèntric carrer Oliver 35 d'Alcoi. Obrim les nostres portes el Setembre del 2019. Tenim trasters de lloguer des d'1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per gairebé totes les mides. Un accés mitjançant empremta exclusiu per a clients, on podràs entrar 24 hores al dia 365 dies a l'any. Comptem amb un sistema de gravació per càmeres i vídeo vigilància a tot el recinte.

Trasters i magatzems per a empreses a Alcoi

A més, et regalem una assegurança gratuïta a cada trasters perquè les teves pertinences estiguin molt més segures. No et conformes amb un traster en un edifici sense cap tipus de seguretat. Pots contractar el teu traster a Alcoi des d'1 sol mes, sense fiances ni bestretes. Clients que necessitin uns metres extra a casa per guardar les bicicletes, la roba de fora de temporada o els articles que menys s'utilitzen en el dia a dia. Per a empreses, autònoms i comercials, oferim un magatzem a Alcoi on guardar el seu estoc o eina de treball. Llàmans o escrius i t'informem del que necessitis.

NUT©

App exclusiva per a clients

NUT©

NUT©

Pressuposta el teu traster

NUT©

01

02

Pressupost per llogar el teu traster

NUT©

Contacta amb nosaltres

Llàmans o escríbens i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NUT©

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O també pots anomenar-nos gratis

Necessites ajuda?
Escaneja el codi