Per a particulars, autònoms i empreses

Lloguer de trasters i magatzems
a Avinguda d'Amèrica de Madrid

PRIMER MES GRATIS

Informa't SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

HORARI D' ATENCIÓ
L-V 09-19h | S 10-14h

NUT © ACCÉS 24H
365 DIES A L' ANY

FEM MÉS GRAN EL TEU ESPAI
FEM QUE LA TEVA HISTÒRIA CREIXI

Necessito un Traster a Avinguda d'Amèrica

Lloguer de trasters al barri de Madrid, molt a prop de la parada de l'Avinguda d'Amèrica, al carrer de Mèxic, 13. Clients particulars i veïns del barri de la capital d'Espanya poden guanyar uns metres extra a casa amb un dels nostres trasters. Autònoms i empreses poden tenir un soci logístic per guardar el seu estoc o eina de treball.

NUT©

Que està inclòs

NUT©

01

ACCÉS 24H

02

LLOGUER SENSE PERMANÈNCIA

03

Lloguer de trasters sense fiança

SENSE FIANÇA

04

ACCÉS CÀRREGA I DESCÀRREGA

05

Lloguer de trasters de diverses mides

TRASTERS DE
TOTES LES MIDES

06

VIDEOVIGILÀNCIA, ALARMA I ASSEGURANÇA

07

Lloguer de trasters amb clau personal i intranferible

ACCÉS SEGUR AMB CODI

08

App NUT per a clients

APP NUT CLIENTES

NUT©

On
estem

Primera Seu de Necessito un Traster a Avinguda d'Amèrica.
C. de Mèxic, 13, 28028 Madrid

NUT©

NUT©

Tour virtual

Coneix els nostres trasters i magatzems

NUT©

Trasters i magatzems a Madrid a prop de l'Avinguda d'Amèrica per a particulars

Lloguer de trasters al metro d' Avinguda d' Amèrica. La nostra delegació de Trasters ja està oberta! Trasters des d' 1 metre quadrat i fins a 10 metres, passant per totes les mides disponibles. Comptem amb els últims sistemes en seguretat i vigilància, un sistema exclusiu d'accés per a clients, a més d'un pàrquing propi a la mateixa porta de les instal·lacions. Per si això fos poc, et regalem una assegurança inclosa en el preu, perquè les teves pertinences estiguin encara més segures.

Trasters i magatzems a Madrid per a empreses i autònoms

No et conformes amb un traster en un edifici particular si cap tipus de seguretat, pots tenir el teu traster de lloguer per molt menys del que penses. Si ets un client particular , pots guanyar uns metres extra a casa, per guardar la bicicletes, la roba de fora de temporada o l'arbre de nadal. Si ets un autònom, comercial o empresa de la zona, podem ser el teu soci logístic. Un magatzem a prop de l'estació d'Avinguda d'Amèrica de Madrid on tenir la seva eina o estoc de treball són les màximes mesures de seguretat. Tots els clients

NUT©

App exclusiva per a clients

NUT©

NUT©

Pressuposta el teu traster

NUT©

01

02

Pressupost per llogar el teu traster

NUT©

Contacta amb nosaltres

Llàmans o escríbens i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NUT©

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O també pots anomenar-nos gratis

Necessites ajuda?
Escaneja el codi