Per a particulars, autònoms i empreses

Lloguer de trasters
a Santa Eulàlia a l' Hospitalet, Barcelona

PRIMER MES GRATIS

Informa't SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

HORARI D' ATENCIÓ
L-V 09-19h | S 10-14h

NUT © ACCÉS 24H
365 DIES A L' ANY

FEM MÉS GRAN EL TEU ESPAI
FEM QUE LA TEVA HISTÒRIA CREIXI

Trasters i magatzems de lloguer a l' Hospitalet de Llobregat

Trasters a l' Hospitalet de Llobregat, des de 2 metres quadrats en endavant. Si tens problemes d'espai a casa i vols guanyar uns metres extres, ¡compta amb nosaltres! Per a empreses de l' Hospitalet que necessitin un soci logístic. Pots contractar un traster sense límit de permanència, contracta només el temps i els metres que necessitis, sense fiances ni bestretes. Autònoms i comercials poden tenir un traster a l'Hospitalet on guardar el seu estoc, documentació i eines. Un traster totalment segur i independent amb accés 24 hores.

NUT©

On
estem

Necessito un Traster a Santa Eulàlia a l'Hospitalet.
Carrer de Jansana, 58, 08902 l' Hospitalet de Llobregat, Barcelona

NUT©

NUT©

Que està inclòs

NUT©

01

ACCÉS 24H

02

LLOGUER SENSE PERMANÈNCIA

03

Lloguer de trasters sense fiança

SENSE FIANÇA

04

ACCÉS CÀRREGA I DESCÀRREGA

05

Lloguer de trasters de diverses mides

TRASTERS DE
TOTES LES MIDES

06

VIDEOVIGILÀNCIA, ALARMA I ASSEGURANÇA

07

Lloguer de trasters amb clau personal i intranferible

ACCÉS SEGUR AMB CODI

08

App NUT per a clients

APP NUT CLIENTES

Guardamobles, trasters i magatzems a l' Hospitalet de Llobregat per a particulars

Tenim des d'1 metre fins a 10 metres quadrats. Oferim un servei de magatzem i guardamobles a l'Hospitalet de Llobregat tant per a particulars com per a autònoms. Un accés 24 hores al dia, 365 dies a l' any. Tant per a clients particulars com a autònoms i empreses de la zona. Tens una casa petita i necessites un traster per guardar la bicicleta o les coses que més ocupen a casa? Podem ajudar-te. Ets autònom i necessites un lloc on guardar les teves eines? Tots els trasters són totalment privats, amb una assegurança gratuïta. Ets una empresa amb problemes d'espai? Posem a la teva disposició un traster de fins a 10 metres quadrats, per guardar fins i tot palet i la mercaderia que necessitis.

Interior i passadissos dels trasters, guardamobles i magatzems de lloguer de Necessito un Traster. Contacta'ns.

Trasters i magatzems a l' Hospitalet de Llobregat per a autònoms i empreses

Som el teu soci en Logística i lloguer de trasters a Llobregat. La falta d'espai ja no serà un problema. Pots contractar un dels nostres trasters des de tan sols 1 mes de permanència, sense fiances ni bestretes. ¡Contracta només el temps que necessitis! Necessites recepció de mercaderia? També t'ajudem amb això. Accedeix al nostre centre de lloguer de trasters. Un centre amb alarma, càmeres de seguretat a tot el recinte i una assegurança inclosa en el preu. Som l'empresa líder de lloguer de trasters a Espanya, confia en els professionals del sector!

NUT©

App exclusiva per a clients

NUT©

NUT©

Pressuposta el teu traster

NUT©

01

02

Pressupost per llogar el teu traster

NUT©

Contacta amb nosaltres

Llàmans o escríbens i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NUT©

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O també pots anomenar-nos gratis

Necessites ajuda?
Escaneja el codi