Per a particulars, autònoms i empreses

Lloguer de trasters i magatzems
a Cadis

PRIMER MES GRATIS

Informa't SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

HORARI D' ATENCIÓ
L-V 09-19h | S 10-14h

NUT © ACCÉS 24H
365 DIES A L' ANY

FEM MÉS GRAN EL TEU ESPAI
FEM QUE LA TEVA HISTÒRIA CREIXI

Necessito un traster a Cadis

Necessito un traster va ser la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Cadis. Oberts al públic des del 2016. Estem situats al carrer la Daurada 34, Polígon tres Camins de Port Reial, podeu veure la nostra nau des de la mateixa autovia CA-33 i des de l'A4 entrant a Cadis. Trasters a Cadis , que ara estem ampliant i van des dels dos metres quadrats als 20 metres, passant per totes les mides disponibles.

NUT©

On
estem

Primera Seu de Necessito un Traster a Cadis
C. de la Daurada, 34, 11510, Cadis

NUT©

NUT©

Que està inclòs

NUT©

01

ACCÉS 24H

02

LLOGUER SENSE PERMANÈNCIA

03

Lloguer de trasters sense fiança

SENSE FIANÇA

04

ACCÉS CÀRREGA I DESCÀRREGA

05

Lloguer de trasters de diverses mides

TRASTERS DE
TOTES LES MIDES

06

VIDEOVIGILÀNCIA, ALARMA I ASSEGURANÇA

07

Lloguer de trasters amb clau personal i intranferible

ACCÉS SEGUR AMB CODI

08

App NUT per a clients

APP NUT CLIENTES

Trasters i magatzems a Cadis

Amb accés 24 hores 365 dies a l'any, comptem amb un fàcil aparcament a la mateixa porta de la nau. Els últims sistemes en seguretat i vigilància, a més d'una assegurança gratuïta en el preu, perquè les teves coses estiguin molt més segures que en un traster particular. Tenim lloguer de trasters a Cadis per a clients particulars que tinguin problemes d'espai a casa o que necessitin uns metres extra a la seva llar. Trasters a Cadis per a autònoms, comercials i empreses, que necessitin un soci logístic per a les seves eines o estoc de treball, on podem recepcionar la mercaderia sense cap càrrec. T'oferim també carretons, transpalet i tot el necessari per poder moure les teves coses. Contracta el teu traster a Cadis des d'un sol mes, sense fiances ni bestretes, des de menys diners del que penses.

Lloguer de Guardamobles, trasters i magatzems a Cadis per a particulars

On gaudiràs de la millor privacitat possible, en un entorn segur, mobles, roba, col·leccions... podràs guardar tota mena de coses a les nostre instal·lacions, per usar-lo com a guardamoble. L'espai no és un problema, comptem amb diferents mides, ja no t'hauràs de preocupar més sobre on guardar o no les teves coses. Podràs conservar amb la major vigilància possible vehicles com: bicicletes o també dipositar estris que necessitis per a la pràctica d'esports aquàtics com el surf, la vela o el submarinisme.

Interior i passadissos dels trasters, guardamobles i magatzems de lloguer de Necessito un Traster. Contacta'ns.

Lloguer de Trasters i magatzems a Cadis per a empreses

Les empreses guarden tota mena de productes i mobiliari, de vegades poden saturar-se simplement perquè ja no hi ha més espai físic als llocs de treball. Lloga els nostres petits magatzems per a la teva empresa. El traster et dona tota mena d'avantatges, t'ajuda a guardar les teves coses perquè no tinguis cap trencador de cap. A més en els temps on estàs de vacances, els nostres magatzems serviran per ajudar-te el màxim. Tot això dins d' unes dimensions mínimes de 3 metres.

NUT©

App exclusiva per a clients

NUT©

NUT©

Pressuposta el teu traster

NUT©

01

02

Pressupost per llogar el teu traster

NUT©

Contacta amb nosaltres

Llàmans o escríbens i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NUT©

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O també pots anomenar-nos gratis

Necessites ajuda?
Escaneja el codi