Per a particulars, autònoms i empreses

Lloguer de trasters i magatzems
a Barakaldo

PRIMER MES GRATIS

Informa't SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

HORARI D' ATENCIÓ
L-V 09-19h | S 10-14h

NUT © ACCÉS 24H
365 DIES A L' ANY

FEM MÉS GRAN EL TEU ESPAI
FEM QUE LA TEVA HISTÒRIA CREIXI

Necessito un traster a Barakaldo

Lloguer de trasters a la ciutat basca de Baracaldo. Tenim trasters des de 2 metres en endavant. Si ets baracaldès i vols guanyar uns metres extra a casa, podem ajudar-te. El teu traster a Barakaldo amb accés 24 h 365 dies a l'any. Empreses i autònoms poden tenir un magatzem o espai logístic per esperar la seva eina de treball.

NUT©

On
estem

Primera Seu de Necessito un Traster a Barakaldo.
C. Kareaga, 5, 48903 Barakaldo, Bizkaia

NUT©

NUT©

Que està inclòs

NUT©

01

ACCÉS 24H

02

LLOGUER SENSE PERMANÈNCIA

03

Lloguer de trasters sense fiança

SENSE FIANÇA

04

ACCÉS CÀRREGA I DESCÀRREGA

05

Lloguer de trasters de diverses mides

TRASTERS DE
TOTES LES MIDES

06

VIDEOVIGILÀNCIA, ALARMA I ASSEGURANÇA

07

Lloguer de trasters amb clau personal i intranferible

ACCÉS SEGUR AMB CODI

08

App NUT per a clients

APP NUT CLIENTES

Problemes d'espai?

Tenim trasters de lloguer Barakaldo amb accés de 7 del matí a 23 hores els 365 dies a l'any. El nostre centre té els millors sistemes en seguretat i vídeo vigilància, gravació per càmeres... I per si això fos poc, et regles una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformes amb un traster sense cap mena de seguretat!

Trasters i magatzems a Barakaldo per a particulars

Si ets un veí de la ciutat basca de Barakaldo i vols uns metres extra a casa, podem ajudar-te. Trasters per guardar la bicicleta, la roba de temporada o el que vulguis. Pots contractar-nos des d'un sol mes, sense fiances ni bestretes.

Trasters i magatzems a Barakaldo per a empreses

Per a empreses i autònoms que busquin un magatzem, som la seva millor opció. Recepció de mercaderies sense càrrec, un fàcil aparcament i la màxima seguretat al nostre centre són les nostres millors condicions. Llàmans al telèfon gratuït o escrius per a qualsevol dubte que tinguis.

NUT©

App exclusiva per a clients

NUT©

NUT©

Pressuposta el teu traster

NUT©

01

02

Pressupost per llogar el teu traster

NUT©

Contacta amb nosaltres

Llàmans o escríbens i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NUT©

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O també pots anomenar-nos gratis

Necessites ajuda?
Escaneja el codi