La nostra delegació de Burjassot

Trasters de lloguer a Burjassot

Trasters de lloguer en burjassot.

En l'àrea metropolitana de València, situat al nord-oest es troba la ciutat de Burjasot, en el seu idioma valencià matern, nomenada com a "Burjassot".

Per la seva rodalia a la capital valenciana, Burjassot s'ha convertit en una àrea important de comunicacions, arribant diverses línies del metro de València fins allí.

L' origen de aquesta localitat es troba, probablement, a les comunitats rurals àrabs, que provenien les viles de torres, amb la finalitat de servir com a graner o refugi.

Després de la conquesta de la ciutat de València a mans de  Joan I d' Aragó, aquestes terres van ser donades en diverses ocasions a pudents religiosos.

Avui dia Burjassot té una població que ronda els 40.000 habitants i destaca en el sector primari per la qualitat de les seves hortes i cultius, on no poden faltar els seus tarongers ¡tan típics de la terra valenciana!

Des de novembre de 2018,la població compta amb la primera empresa de

trasters de lloguer a Burjassot, molt pròxims a l'antic mercat i a l'estació de tren,

Endinsar-se en els seus carrers, és contemplar la cultura "viva" que van implantar els cristians en segles anteriors, com, l'església de Sant Miquel Arcàngel, d'estil renaixentista, a escassos metres de la nostra delegació de lloguer de trasters a Burjassot situada al carrer Josep Carrau.

Molta història i monuments es concentren en les vies de Burjassot, d'especial reclam turístic és el Pati de Sitges, el Palau de Sant Joan de Ribera i al llegat que va deixar l'intel·lectual poeta Vicent Andrés Estellés, entre d'altres, com: La església del Sagrat Cor de Jesús, l' ermita de Sant Roc i la Mare de Déu de la Cap.

A més, Burjassot també fa referència als seus patrons en les festes de Nostra Senyora de l' Assumpció, festes de la Mare de Déu del Cap i les Festes de Sant Roque, caracteritzades pels elements tradicionals: els bous, la pólvora i les paelles valencianes.

No poden faltar altres plats típics d'allà, com són l'esgarraet, o altres variants de arroz, como el arròs negre o el arròs amb fesols.

I tampoc podia faltar un lloc segur i d'accés exclusiu, com són els nostres trasters de lloguer a Burjassot!

Plaça de l'ajuntament de Burjassot, on vam ser la 1a empresa de lloguer de trasters.
Necessites ajuda?
Escaneja el codi