Consells per a una mudança o reforma en una oficina: com utilitzar un traster temporal

A l'àmbit empresarial, les mudances i reformes d'oficines són esdeveniments que impliquen una acurada planificació i execució. La gestió adequada de l' espai i l' organització dels objectes i immobles són aspectes cabdals per garantir una transició eficient. Per a això, l'ús d'un traster temporal es presenta com una solució estratègica per mantenir a fora el mobiliari i facilitar el procés de mudança o de reforma.

La correcta organització contribueix a evitar pèrdues, danys o extraviaments de documents i materials essencials per al funcionament de l' empresa. La implementació d' un procediment eficaç per aprofitar l' espai disponible esdevé una tasca fonamental.

En aquest context, aquests són alguns consells per assegurar que cada element de l'oficina es traslladi de manera segura. Sens dubte, una de les claus és comptar amb un segon espai temporal com a recurs per emmagatzemar aquells elements que no són necessaris durant el procés de mudança o reforma, garantint així la seva integritat i resguard.

Consells per aprofitar l'espai al màxim del traster temporal

Abans de res, fer un inventari.

El primer pas per a una mudança o reforma exitosa és realitzar un exhaustiu inventari de tots els elements presents a l' oficina. Ja no només per fer un seguiment de cadascun d'ells mentre duri el procés de mudança o reforma, també ens serà útil per determinar quins articles són essencials, quins podrien seguir emmagatzemats al traster i quins podrien ser descartats.

Crear un cronograma per establir dates clau

La planificació és essencial. Establir un cronograma detallat ajuda a coordinar el trasllat dels elements cap al traster temporal de manera eficient. Això permet minimitzar el temps d' inactivitat de l' empresa i garantir que tots els documents i pertinences estiguin accessibles quan sigui necessari.

Guardar tot ben organitzat, utilitzant caixes i materials com paper de bombolles per no danyar res

L' empaquetat és essencial per mantenir la integritat dels objectes durant la mudança. Utilitzar caixes etiquetades i materials d'embalatge, com paper de bombolles, assegura que cada element arribi al traster temporal sense patir danys.

Això facilita també el procés de posterior trasllat de tornada a l' oficina un cop finalitzada la mudança o reforma. Així com la decisió de seguir emmagatzemant els objectes i immobles que no necessitis i optimitzar l' espai de treball a la nova oficina.

En resum, la utilització d' un traster temporal s' erigeix com una estratègia efectiva per fer que la mudança o reforma d' una oficina sigui més eficaç i senzilla. La xarxa de trasters més gran d'Espanya, NUT, ofereix solucions adaptades a les necessitats específiques de cada empresa, com per exemple l'accés 24h als seus trasters perquè puguis consultar qualsevol document o material guardat.

Per conèixer quin és el teu traster més proper i obtenir assessorament personalitzat, no dubtis a posar-te en contacte amb NUT i fer del teu procés de mudança o reforma una experiència més fluida i exitosa.

Necessites ajuda?
Escaneja el codi