Que veure a Estepona

Estepona és una de les ciutats més boniques i amb més encant de la costa Malaguenya,on hi ha molt a veure.

Amb més de 67.000 habitants censats el 2018, la ciutat està situada als peus de Serra Bermeja i al costat de les aigües del mediterrani.

Localitat turística ubicada a la Costa del Sol, pertanyent a Màlaga i veïna de la famosa Marbella.

Arribem el març de 2019 i vam ser

la primera empresa de lloguer de trasters a Estepona

Obrim les nostres portes a Carrer Ibiza 7, zona cèntrica.

Els millors llocs per veure a Estepona

L'orquidiari, tan sols 300 metres de la nostra delegació tenim monument de gran importància tant per a Estepona, com per a Europa.

El nucli històric d'Estepona: es troba en un lloc privilegiat, a escassos metres del mar, que conserven de manera intacta tota l'essència i el colorit dels pobles andalusos.

És habitual trobar l'art a peu dels seus carrers, amb versos de Gloria Fuertes, Manuel Alcántara o García Lorca, entre d'altres, que els seus habitants anomenen orgullosos "la ruta de la poesia"

Famoses són els seus carrers arriben de color i olor repletes de flors, un lloc màgic i digne de veure on n'hi hagi.

Més de vint murals de diferents artistes decoren les façanes i els carrers de la ciutat, convertint l'art urbà en un dels forts atractius de la ciutat.

Per als amants del Golf, compta amb la complexa vall romana Golf % Resort, on podran descansar i practicar tot i el que vulguin.

Les seves platges com La Rada, el sol i la gastronomia d'allà, Lligada a l'alegria de la seva gent, Estepona és avui dia un dels enclavaments turístics d'Espanya, i que, a més ¡té de tot!

I per suposat, la nostra delegació de trasters de lloguer a Estepona, on empreses i veïns del municipi podran dir adeu als problemes d'espai.

Un dels carrers cèntrics d'Estepona, repletes de flors i colors.

Necessites ajuda?
Escaneja el codi