Pots trucar-nos GRATIS al 900811646


Som l’empresa de lloguer de trasters amb presència a més ciutats, ja som 75 franquícies de lloguer de trasters a nivell nacional.


Tots els nostres trasters té una assegurança inclòs en el preu, els últims sistemes en control d’accés, alarma i càmeres de seguretat a cada centre.


Ens adaptem a les teves necessitats, per això pots llogar el teu trasters des d’un sol mes, sense lligams ni compromisos.


Si tens qualsevol dubte al respecte, el nostre equip estarà encantat de poder ajudar-te, ¡consulta’ns !.

Quin tipus de traster necessito?

Tenim trasters de diferents mides en cada delegació per a cada tipus de client.

No tot li món necessita la mateixa mida de traster, aquí tens una petita idea dels nostres mides i que podràs guardar en cada un d’ells segons les teves necessitats.

Els trasters petits són els que van des dels 2 als 4 metres quadrats. Son ideals per guardar la bicicleta, roba, algun petit moble, eines. Aquestes mides són habitualment les més utilitzats per clients particulars amb problemes d’espai a casa.
Entre 5 i 10 metres tenim els trasters mitjans. Tens espai per col·locar prestatgeries, palet i tot i així poder moure’t a dintre. Si has de guardar un pis sencer al traster aquesta és la teva grandària. És la mida més demandada per empreses, autònoms i comercials.
Trasters grans són aquells de més de 10 metres quadrats. El mes gran que tenim de moment és de 80 metres, varia en funció de la necessitat de cada client, sobretot empreses amb diversos treballadors.
Preu, Competitivitat, Seguretat i Serveis

Les nostres Avantatges

Mesures de Seguretat

Alarma connectada amb forces de seguretat, gravació per càmeres i control en tots els nostres centres.

Preus Econòmics

Tarifes ajustades, descomptes per pagament anticipat i llarga estada.

Trasters disponibles 24h

Podràs accedir al teu traster a qualsevol hora del dia

Segur inclòs en el preu

Tots els teus béns estan assegurats des del minuts 1, sens recàrrecs extres.

Trasters per a particulars

Emmagatzema fàcilment totes les coses que et sobrin a casa.

Fàcil accés

Tenim pàrquing perquè accedeixis de forma fàcil al teu traster a totes les nostres ubicacions.

¡75 delegacions en marxa!

Vols ser franquiciat?

El lloguer de trasters és una necessitat amb una gran demanda a cada ciutat d’Espanya des de fa anys.

Com negoci i empresa és un concepte mes nou, on Necessito un traster és líder en expansió a nivell nacional en els últims anys.

Un negoci en auge any rere any, amb una forta demanda i ocupació dels centres, una clientela estable i una competència molt baixa comparada amb gairebé qualsevol altre sector.

Així ho demostren tots els estudis i dades del sector, com mostra un recent reportatge del diari el País periódico el País.

Per això vam decidir apostar pel creixement mitjançant franquícies de lloguer de trasters, creant la primera gran xarxa de lloguer de trasters a Espanya.

Actualment ja som l’empresa del sector amb més creixement i presència en ciutats de tota la península, amb 75 delegacions

Podem presumir, i ho fem, que totes les nostres delegacions han aconseguit més del 90% d’ocupació en els primers 6 mesos de vida!

Per si això fos poc, treballem amb un sistema de treball en la qual la central és l’encarregada de la gestió diària, sense necessitat per als nostres franquiciat d’invertir 8 o 10 hores diàries en el negoci!.

Estarem encantat d’explicar-te més si això et resulta interessant.

Formulario de contacto

    , accepto la política de privacitat.
    [dynamichidden url "CF7_get_post_var key='title'"]

    *Camps obligatoris