Lloguer de trasters a Ajalvir

A l'entrada de la població, trobem la nostra nau de lloguer de trasters a Ajalvir.

Més de 300 metres quadrats destinats a emmagatzematge privat i independent.

A la nostra nau de lloguer de trasters a Ajalvir comptem amb espais de diverses mides sent els de dos metres quadrats els més petits i assolint els deu metres quadrats els trasters més grans, tots amb una alçada de dos metres i mig.

L'accés exclusiu per a clients converteix les nostres instal·lacions en espais d'alta seguretat, sumats als últims sistemes de vigilància que es troben tant a l' exterior com a l' interior d' aquestes.

Destinats a un ús tant particular com empresarial, el nostre servei de desnes a Ajalvir donen al client la possibilitat d' emmagatzemar mercaderia i tot tipus d' estris personals.

Com a política d'empresa tenim incorporada una regla explícita d'únicament pagar pel temps d'ús de les instal·lacions, eliminant tot tipus de fiances i compromisos de permanència. A més tenim descomptes per contractes de llarga durada!

Una altra de les nostres principals característiques és la facilitat contractació mitjançant pagament domiciliat, que permet al client estalviar temps en l' alta del servei alhora que el manté informat a través de els nostres canals de comunicació.

Posem a la teva disposició el número de central gratuït 900 811 646, on podràs contactar-nos tant per rebre informació com per tramitar els temes relacionats amb l' alta i baixa del traster.

També comptem amb altres canals de comunicació com són les nostres xarxes socials, formulari de contacte a través de la pàgina web www.necesitountrastero.es i correu electrònic info@necesitountrastero.es

Si estaves buscant un lloc pràctic i segur per guardar les teves pertinences, el nostre establiment de lloguer de trasters en Ajalvir ¡¡és el que buscaves!!

El blog de Necessito un traster. Lloguer de trasters a Ajalvir.
Necessites ajuda?
Escaneja el codi