Obertura de Necessito un traster a Salamanca

L'empresa líder a nivell nacional en el lloguer de trasters i Self storage, Necessito un traster, confirma l'obertura d'una franquícia de trasters de lloguer, aquesta vegada a Salamanca.

Continuen així la seva imparable expansió a nivell nacional, sumant la seva novena franquícia en marxa, la primera a Castella i Lleó.

És la primera empresa dedicada al lloguer de trasters, logística i guardamobles a tota la província Salmantina.

"Portem mesos treballant en aquesta nova plaça amb molta il·lusió. Sabem que arribar els primers a una ciutat com Salamanca, on no hi ha competència, sempre ha estat per a nosaltres un èxit assegurat.

Som la primera empresa de lloguer de trasters a arribar a Granada, Almeria, Cadis i ara Salamanca i en tots els casos les nostres franquícies han arribat a una altíssima ocupació en els 6 primers mesos de vida "

Ens comenten des del departament d'expansió de la central Ivan Maldonado Ballesteros.

Nou franquícies en marxa en nou ciutats diferents, vuit províncies i quatre comunitats autònomes.

 

És la diferència de Necesito un traster amb qualsevol altra companyia del sector.

"L'habitual en el sector són empreses locals, que donin només servei a una població.

La capil·laritat que aconseguim teixint aquesta xarxa empresarial per als nostres clients (farmacèutiques, laboratoris, equips comercials) amb tots els avantatges que això inclou (factura i interlocutor únics, reducció de cost, centralització de serveis) ens fan ser l'associat perfecte per a tots ells.

Estudiem cada cas com a únic, a més d'oferir-los solucions logístiques integrals, no només emmagatzematge "Diu Carlos Torres, des de central.

 

Les obres ja estan en Marxa a Salamanca. Ben aviat assistirem a la inauguració.

La maquinària de Necessito un trasters es posa de nou en marxa i ja treballen en el pla d'acció a seguir.

Necessites ajuda?
Escaneja el codi