Lloguer de trasters a Valdemoro. Comunicat oficial obertura

Comunicat oficial obertura de Valdemoro.

 Necessito un traster ja té en marxa la seva onzena franquícia de lloguer de trasters.

L'empresa líder de lloguer de trasters a nivell nacional, Necessito un traster, ja està operativa a Valdemoro, Madrid.

Cal destacar que és la primera empresa de trasters de lloguer a la localitat de Valdemoro, la primera Franquícia de la marca a la comunitat de Madrid i la seva onzena delegació en marxa a nivell nacional.

Situats a la plaça de l'Espart nº 5, 28341 Valdemoro, als baixos de la volguda botiga local d'Esports Mazarracin.

L'empresa disposa de trasters de lloguer a Valdemoro des dels 3 als 20 metres quadrats en la fase inicial, amb més metres disponibles per a una segona ampliació.

Els últims sistemes en seguretat, activació de llums mitjançant sensor, control d' accés, recepció de mercaderies i un ampli horari d' entrada i sortida són els principals avantatges de l' empresa per a tots els seus clients.

"Teníem moltes ganes d'arribar a Madrid i estem molt contents d'haver-ho aconseguit. Som la primera empresa de lloguer de trasters a Valdemoro, per la qual cosa estem segurs de tenir una gran acceptació en la població i localitats Veïnes "Afirma Ivan Maldonado, CEO i director d'expansió de la companyia.

Després de mesos de treball, la inauguració va tindre lloc aquest passat cap de setmana en les instal·lacions de Valdemoro, per la qual cosa ja estan a ple funcionament des d'aquesta mateixa setmana. Destacar que l'empresa Necesito un traster segueix batent records absoluts en el mercat del lloguer de trasters nacional.

És la marca nº1 en franquícies de lloguer de trasters, amb més delegacions obertes , presència a més ciutats i províncies d'Espanya , Primera empresa de lloguer de trasters a Almeria, Granada, Toledo, Salamanca, Cadis, Valdemoro...

la 1a empresa de lloguer de trasters a Valdemoro
Necessito un traster ja és a Valdemoro
Necessites ajuda?
Escaneja el codi