Estrenem nau de trasters a Alacant

L'empresa Necessito un traster a inaugurat les seues noves instal·lacions de lloguer de trasters a Sant Vicent del Raspeig, Alacant.

Més de mil metres quadrats per al lloguer de trasters i Self storage a Alacant, a més de 200 metres quadrats d'oficines.

Es traslladen també a aquesta ubicació part dels serveis centrals de la marca ( atenció al client, màrqueting i expansió )

L'acte inaugural va ser el passat dia 25 de Febrer, hi van acudir més de 100 persones arribades de diferents punts de la península, franquiciats, possibles franquiciats, clients, amics, premsa.

Compten amb trasters de lloguer des dels dos metres quadrats als trenta, a més de metres disponibles per a una ampliació futura.

Els últims sistemes en seguretat, accés al local mitjançant empremta, 24 hores al di a365 dies a l'any, circuit intern de gravació per càmeres, sistemes anti incendis.

A més de pàrquing propi per a clients, recepció de mercaderies, preparació de comandes, serveis de transport i descomptes per llarga estada.

Aquesta nova nau central fa un salt tècnic en qualitat i materials emprats, estant al cap del sector a nivell regional.

Alacant va ser la primera delegació que Necessito un traster va obrir al públic fa ja més de 3 anys.

En aquest temps han doblat l'oferta en metres de trasters de lloguer, tenint una gran acollida a la zona.

Des de la central ja estan treballant en l'ampliació de la segona delegació que van obrir, a Granada fa també tres anys.

Amb 14 franquícies de trasters de lloguer en marxa i a ple rendiment, és la marca líder i amb presència de lloguer de trasters a més ciutats d'Espanya.

És la primera empresa a nivell nacional que disposa de franquícies de lloguer de trasters i ha apostat pel creixement mitjançant aquest sistema, donant fins a la data molt bons resultats.

Totes les delegacions de la marca estan a ple rendiment i escometent en la major part de places l'ampliació de nous trasters.

Continuen treballant en l'expansió del grup per tota la península, amb pròximes obertures previstes per a les pròximes dates en diferents punts de la nostra geografia.

Necessites ajuda?
Escaneja el codi