Gandia

Avui parlem de la nostra delegació de trasters a Gandia

Ubicada al costat del Mar Mediterrània i sent capital de la comarca de la Safor, es troben la turística localitat de Gandia.

La població del municipi valencià és superior als 70.000 habitants, dividits en onze districtes diferents, pertanyents a l'Ajuntament de Gandia: Beniopa, Benipeixcar, Centre Històric, Corea, Raval, Santa Anna, Marxuquera, Roís de Corella-Hospital i Adjacents, Grau-Venècia-Rafalcaïd, Plaça El·líptica-República Argentina i Platja.

Reconeguda pel clima mediterrània subtropical, compta amb més d'un 20% de la població censada, de l' origen estranger que gaudeixen de dies càlids i de la gastronomia típica de la comunitat valenciana.

El temps a Gandia durant els mesos de primavera i estiu és típic, la qual cosa fan que les seues platges esten sempre molt concorregudes.

Situats a la cèntrica carrer Colon 25 de la ciutat, implantem la nostra delegació número 50 allà a finals de 2019, sent la primera empresa de lloguer de trasters que té Gandia.

El nostre local també dona a el carrer Sant Rafael, l'antiga N332 i es troba molt propera al Palau Ducal dels Borja, palau d'estil gòtic i un dels monuments més importants de la ciutat, també considerat com una de les mansions senyorials més destacades de la Corona de Aragó.

També es troben a prop de la nostra delegació, diversos llocs de culte, com la Parròquia Sagrada Família, i tota mena de botigues, cafeteries i bars.

Entre les festivitats més importants, hi ha la nit de Sant Joan, una nit màgica per a la ciutat de Gandia i per a tota la Comunitat Valenciana, perquè celebra l'inici d'estiu amb la cremà de les seves fogueres.

Molts d' aquests preparatius, precisen llocs d' emmagatzematge. És per això que, pocs mesos després de l'obertura de la nostra delegació i després de tenir completa l'ocupació, vam decidir que era moment per a una ampliació dins del mateix local.

Ara els veïns de Gandia, disposen de més metres quadrats, per guardar les seues pertinences i per fi disposen d'una empresa de trasters a la ciutat!

Avui el nostre blog ens porta fins a les platges de Gandia... Que ganes de poder ser-hi tombats!
Necessites ajuda?
Escaneja el codi