Trasters de lloguer a Albacete

Trasters de lloguer a Albacete.

En un lloc de la taca, del nom de la qual no vull acordar-me...

Tenim la nostra nau de de trasters de lloguer a Albacete, ciutat que compta avui dia amb més de 200.000 habitants.

Vam ser la primera empresa de trasters a tota la ciutat d'Albacete.

Situada al Polígon Industrial de Campollano, la nostra nau disposa de diversos espais de lloguer destinats a l' ús tant particular com a empresarial dels seus clients.

Les mides d' aquests magatzems varien en funció de les necessitats del client, comptant des dels trasters més petits per guardar objectes personals que no utilitzem amb tanta freqüència, com tot tipus de mercaderia de petites i grans empreses.

Trasters de lloguer a Albacete, una alternativa de l' emmagatzematge privat que permet l' accés exclusiu i a qualsevol hora del dia, sense necessitat d' haver d' ajustar-se a franges horàries privatives.

Utilitzant-lo el temps que el client estimi oportú, permet eliminar tot compromís de permanència, a més de suprimir qualsevol dipòsit inicial, en senyal de fiança.

Com a empresa, també hem desenvolupat un sistema de seguretat mitjançant videovigilància que ens permet la supervisió de tots els punts de les instal·lacions en remot. Tecnologia punta, que controla a través de càmeres i pantalles qualsevol moviment que ocorri a l' interior de la nau.

Contactar amb nosaltres és molt fàcil, utilitzant qualsevol canal de comunicació, ja sigui mitjançant les nostres xarxes socials, el web www.necesitountrastero.es o correu info@necesitountrastero.es i tenint una resposta ràpida en menys de 24h.

Per a contractacions o qualsevol consulta immediata, sempre podràs dirigir-te al nostre número 900 811 646 que es manté actiu durant tot el dia ¡fins i tot els dissabtes!

Si necessites espai i busques un lloc de trasters de lloguer a Albacete, ¡¡Llàmans i t'informarem sense compromís!!

Necessites ajuda?
Escaneja el codi