La nostra delegació d'Alcoi

Trasters de lloguer a Alcoi

Dins de la província d'Alacant, trobem el municipi d'Alcoi, ciutat que compta amb quasi 60.000 habitants.

A 54 quilòmetres de la ciutat d'Alacant i a 105 km de València, la ciutat es troba envoltada de parcs naturals.

També coneguda com la ciutat dels ponts, pels barrancs que l'envolten, va tenir una gran importància en la revolució industrial del nostre país, destacant els sectors tèxtils, industrials i metal·lúrgics.

El document més antic que fa referència al toponim d'Alcoi data de l'any 1248.

Al conegut carrer Oliver es troba la primera empresa de trasters de lloguer a Alcoi, un espai reservat per preservar mobles, estris i mercaderies dels nostres clients que vulguin escampar les seves cases o locals.

La ciutat d'Alcoi és famosa per les seues festes de moros i cristians, festes que representen la lluita dels bàndols moros i cristians, batalla produïda el 1276.

Conta la llegenda, que a meitat de la batalla, va aparèixer Sant Jordi a lloms del seu cavall, el que va donar com a resultat la victòria del bàndol cristià.

Per això, Sant Jordi va ser nomenat patró d'aquestes festes, que se celebren des de l' any 1511.

La ciutat d'Alcoi també destaca per la seua famosa cavalcada de reis mags.

Està considerada la cavalcada de reis més antiga de Espanya, i està documentada des de l'any 1866, com recull el diari d'Alcoi.

És molt volguda i admirada, ja que els patges pugen a alguns balcons de la localitat per entregar regals als més petits de la casa.

Avui dia, participen més de 1000 Alcoians en les festes, sent sens dubte un dels seus dies més grans.

Des del pas any, SSMM els reis mags d'orients ja compta amb un lloc gran, segur i totalment vigilat on poder guardar els seus regals, la nostra delegació de trasters de lloguer a Alcoi.

Trasters de lloguer a la ciutat d'Alcoi
Necessites ajuda?
Escaneja el codi