Trasters de lloguer a Bilbao

Trasters de lloguer a Bilbao.

Al territori històric de Biscaia es troba com a capital de província Bilbao, amb una població que supera amb escreix els 300.000 habitants.

Situada a la desembocadura de la Ría de Bilbao, rep el seu nom a la unió de les paraules basques «bi albo» que signifiquen » dos costats». La ciutat s'estén als dos costats de la ria, per la qual cosa els barris estan units mitjançant un pont.

Molt important a nivell econòmic, deu el seu èxit en part a la influència de la modernitat.

Una mostra d'això és el museu Guggenheim, avui dia és un dels set museus que la Fundació nord-americana «Solomon R. Guggenheim Foundation. té per tot arreu.

Aquest museu de clars aires avantguardistes ha despertat l'interès de milers de turistes que a l'any es desplacen a Bilbao per veure les exposicions d'art del Guggenheim.

Des de setembre de 2018 i situats al Barri Santuxtu, la nostra delegació de trasters de lloguer a Bilbao es troba concretament al carrer Fika 63. On els ciutadans del Districte Begoña, ja disposen d'emmagatzematge privat, proper a les seves cases i amb vigilància permanent, per guardar les seves pertinences.

Hi ha moltes coses per veure a Santutxu i a qualsevol districte o barri de Bilbao, però, en el que coincideixen tots és en la seva extensa i particular gastronomia.

A més de les festes que se celebren a l'estiu, Bilbao ofereix una àmplia varietat culinària.

A causa que compten amb el principal port de la regió, Bilbao està proveït de productes frescos i de primera qualitat tot l'any.

Sigui quina sigui l'època que el visites, als seus bars del "Botxo" i restaurants sempre trobaràs els "pintxos", reconeguts a nivell nacional i, com no! Una gran varietat de plats realitzats amb productes frescos com el "bacallà al pil-pil" o les "cocotxes de merla", adquirits del mercat de la Ribera.

Necessites ajuda?
Escaneja el codi