La nostra delegació de Cadis

Trasters de lloguer a Cadis

Trasters de lloguer a Cadis

A la província de Cadis, al municipi de Puerto Real, tenim la nostra delegació gaditana de trasters de lloguer a Cadis, en concret, al Polígon Tres Camins de Puerto Real.

Obrim el 2016 i vam ser la primera empresa de trasters de lloguer de Cadis!

El Polígon Tres Camins deu el seu nom a la convergència de tres vies principals, ara transformades en autovies.

L'A4, la CA 33 i l'A48 es creuen a la mateixa porta de les nostres instal·lacions, per on milers de vehicles transiten a diari i veuen els nostres cartell des de l'encreuament de carreteres.

L' últim cens de la població parla de més de 40.000 habitants a Puerto Real, tenint una de les seves fortaleses l'activitat turística, que visiten també municipis limitants a Puerto Real que són, el municipi de San Fernando (l'illa), Jerez de la Frontera, el Puerto de Santa María i Chiclana de la Frontera.

Els vestigis arqueològics i els molts anys d' història, es tradueixen en patrimoni arquitectònic i cultural, conservat i present en l' urbanisme de la localitat, en forma de façanes de cases barroques o neoclàssiques.

Adquireix d' especial importància, el Parc Natural de la Badia de Cadis, un espai protegit i caracteritzat pels seus particulars aiguamolls derivats de les desembocadures del riu Guadalete i del riu Iro.

Al casc antic de la ciutat és comú trobar esglésies com la Victòria o el temple de Sant Sebastià. Temples que expressen la devoció als seus verges i cristos, en temps de Quaresma. Tal com es reflecteix en la celebració de la Setmana Santa.

D' altra banda, els ciutadans de Puerto Real ¡ja disposen d'un espai en el qual poder guardar tot el material de les seves festes i carnavals!

Les més famoses com, la festa de Creus de Maig, que omplen de colorit i de flors els balcons i la totalitat dels seus carrers.

No ens oblidem dels Carnestoltes de Port Reial, on a més de les cavalcades i les disfresses, la música es fa menuda del municipi, amb cançons populars de comparses i xirigotes, plenes d'humor i sàtira.

I per suposat,destacar les platges i vespres de tota la província de Cadis.

Unes platges i vespres que destaquen per la seva bellesa i tranquil·litat, i aquests dies ansiem més que mai el poder tornar aviat a veure-les.

Segur que aviat podem estar a la platja de la Caleta, als Canys de Meca o al Palmar aplaudint una de les seves postes de sol!!

Posada de sol als Canys de Meca, on esperem estar aviat
Necessites ajuda?
Escaneja el codi