La nostra delegació de Castelló

Trasters de lloguer a Castelló

Trasters de lloguer a Castelló

A l' est de la península Ibèrica i sobre un terreny pla, envoltat de serres al seu interior es troba Castelló de la Plana, capital de província de Castelló situat a la Comunitat Valenciana.

10 quilòmetres de costa s' estenen sobre el municipi, localitzant el seu nucli urbà a tan només 30 metres sobre el nivell del mar i 4 km de la costa.

La població de l'àrea metropolitana de Castelló és molt extensa, calculant al voltant de 300.000 habitants, però, la majoria de cases no disposen de trasters ni d' espai suficient per guardar els seus objectes personals.

Instal·lats a Ribelles Comins 19 i molt pròxima la gran via, diem la benvinguda a la població de Castelló al Juliol de 2018, amb els nostres trasters de lloguer a Castelló, de totes les mides, des de 2 i fins a 10 metres quadrats.

Molt propers al cor de la ciutat, on és habitual trobar tota mena de comerços, terracites i supermercats ¡no li falta de res! A més els seus habitants, aprofiten cada raig de sol per passar temps a l'aire lliure.

L' oferta cultural i d'oci en aquesta zona també és extensa, col·legis, gimnasos i places no falten als seus carrers.

La plaça major, és una parada imprescindible per a qualsevol persona que visiti aquesta ciutat, allà hi ha la Llotja del Cànem i l'Ajuntament.

Sense oblidar la Concatedral de Santa Maria, incendiada i gairebé ensorrada per complet al 1936, que va obrir les portes novament el 1999. Avui dia una de les obres d'art d'estil gòtic, més boniques de la ciutat.

També compta amb zones verdes, com és el Parc Ribalta, per als que busquin desconnectar una estona. Però, sobretot, Castelló destaca per les seues platges, el seu bon ambient i les seues zones de tasqueig.

I per suposat,les seues festes majors, la famoses festes de la Magdalena, festes que duren 9 dies a atraure a gent de molts llocs d'Espanya.

Nosaltres arribem per a oferir la solució a la falta d'espai amb els nostres trasters de lloguer a Castelló, i ens quedem ¡perquè ja no ens en puguem anar!

El Gra de Castellon,on també esperem tornar ben aviat.
Necessites ajuda?
Escaneja el codi