La nostra delegació d'Elx

Trasters de lloguer a Elx

Trasters de lloguer a Elx

Avui Viatgem amb el nostre blog fins al municipi Alicantino de Elche, situat com la tercera ciutat més poblada de tota la Comunitat Valenciana.

Per això, tenim dues delegacions de trasters de lloguer a Elx.

Ciutat mil·lenària fundada al segle V a.c, Elche ha estat a cavall, i mai millor dit, a través de la història, passant tant pel domini musulmà en la Edat Mitjana, i essent reconquerida pels cristians al segle XIII, quan va passar a formar part de la Corona de Castella.

Elche és l'única ciutat a Espanya amb tres ve inscrits en diferents categories del patrimoni de la humanitat UNESCO:

El Palmeral, el misteri d'Elx i el Museu Escolar de Pusol.

També és l'únic lloc del món on es mantenen l' elaboració artesanal de la palma blanca, que tots els anys l' ajuntaments d' encarrega d' enviar a diferents autoritat, com els reis d'Espanya i la seva Santitat el Papa.

I per suposat, ciutat famosa per la dama d'Elche.

Aquesta escultura Ibera va ser realitzada en pedra calcària entre els segles V i IV a.c.

La peça va ser trobada casualment el 1897 mentre es realitzaven tasques agrícoles i va ser pel museu del Louvre Francès el 1941.

Des de 1971 va tornar als nostres país, estant avui dia al Museu Arqueològic de Madrid

El màxim apogeu de la ciutat va arribar al segle XX, on Elche va començar gràcies a la industrialització a crear productes molt demandats per la resta de país, com és el calçat, fet que, lligat amb altres processos, van provocar un fort augment en la seva indústria local i la seva població.

Fa ja més de 5 anys obrim la nostra primera delegació de trasters de lloguer a Elx.

 L'any passat i davant la forta demanda al nostre sector, vam decidir instal·lar una nova delegació al barri il·licità de Carrus, que compta amb més de 100 metres quadrats disponibles com a trasters de lloguer a Elx.

Elche, ciutat on comptem amb dues delegacions de trasters.

Necessites ajuda?
Escaneja el codi