Trasters de lloguer a Màlaga... per fi una realitat!

Necessito un traster ja és a Màlaga!!

Trasters de lloguer Màlaga-Self storage Màlaga-Guardamuebles Màlaga

Tots tenim llocs al món que són especials, llocs únics que guardes en la memòria al costat de records imborrables.

Màlaga és per a nosaltres un d'ells...

D'aquesta preciosa ciutat sempre ens han encantat les seves platges,els seus estius, la seva fira d'Agost, la gent d'alli, l'accent Andalús amb el qual ens parlen, els seus espetos de Sardinas ( no hi ha al món altres iguals ),els peixos fregits, les seves Biznagas,el seu vent de Terral , el famós carrer Larios , el seu museu de Picasso, la impressionant Catedral , el seu teatre Romà , el castell de Gibralfaro , l'Alcazaba , les vista des de qualsevol terrat de la ciutat ,l'estadi de la Rosaleda i un milió de coses que podríem continuar recordant.

Per això és una enorme satisfacció el poder tenir el nostre nou centre de lloguer de trasters en plena capital de la costa del Sol.

Iniciem el projecte després de mesos de negociació, de buscar una ubicació ideal , d'hores i hores treballant sobre plànols per treure el màxim de trasters disponibles.

I avui ja és una realitat!

Amb les obres ja començades tenim intenció d'inaugurar la primera setmana d'Octubre.

Vam disposar de trasters de lloguer des dels 3 fins als 10 metres quadrats per als nostres clients.

Oferirem com sempre recepció gratuïta de mercaderies, servei de transport i petites mudances , prestatgeries i estris necessaris i el millor tracte humà possible en self storage.

Aquest és la nostra sisena en temps record... i esperem continuar creixent i oferint els nostres serveis de lloguer de trasters a la resta d'Espanya.

Benvingut a Necesito un traster Màlaga!!

 

 

Necessites ajuda?
Escaneja el codi