La nostra delegació de Granada

Trasters a Granada

Trasters a Granada

A la ciutat de Granada, obrim la nostra segona delegació de trasters a Granada, que va ser la primera a tota la ciutat, el 2014.

La població de la seva àrea metropolitana és molt extensa, gairebé 500.000 habitants sumen la totalitat dels seus pobles i barris.

La nostra primera delegació de trasters a Granada es troba localitzada al barri de la Chana, barri treballador de la perifèria.

Tota la província en un gran nucli de turisme, sent la famosa Alhambra un dels monuments més visitats de tot el món.

Podríem destacar de la ciutat un milió de coses que ens fascinen, però a títol personal ens quedem amb el seu Albaicín, la gran catedral (on estan enterrats els reis catòlics) i el passeig dels tristos.

En la província, destaquen les Alpujarras, la costa tropical i serra a Nevada, que fan que sigui un lloc privilegiat per a tota classe de visitants, busquin fredor o calor, tradició o modernitat.

Allunyat de la zona cèntrica es troba la nostra segona delegació de lloguer de trasters que tenim avui dia a Granada. Localitzada a Chauchina, molt a prop de la històrica ciutat de Santa Fe, a peu de la nacional A92

Aquesta segona es va implantar al cèntric carrer Carretera de la Mare de Déu i comptem amb espais de totes les mides destinades tant a ús particular com a empreses.

Mentre que Granada capital és un nucli de recepció turística molt gran, l'activitat econòmica de Chauchina està centralitzada en l'agricultura, sobretot, en la plantació d' oliveres, ordi i espàrrecs.

Tot i estar localitzades en dos llocs diferents, les nostres dues delegacions de trasters a Granada presenten els mateixos avantatges. Accés exclusiu, fàcil aparcament i compten amb els últims sistemes de seguretat integrada, entre d' altres.

I pensar que hi arribem fa 6 anys ja, la nostra reconquesta d'Espanya va començar per Granada!

Passeig dels tristos a Granada, on tenim dues delegacions
Necessites ajuda?
Escaneja el codi